Online dísznövény gondozás, minden ami virágról szól és Debrecen története!

Szobanövények, kerti virágok és egyéb virágos témák! Debrecen város bemutatása milyen volt régen és most!

Virág horoszkóp!

Ha 1-jén, 10-én, 19-én, 28-án születettél a virágjegyed: Napraforgó!

Lendületes, közlékeny vagy, szereted a kellemes társaságot, vonzerőd széles körre kiterjed. Olykor hajlamos vagy a zsarnokoskodásra a rád jellemző tekintélyérzet túlzott érvényesítésének tulajdoníthatóan, vagy pedig zsákutcába tévedhetsz, főként fiatalabb korodban. Harmonikus életre vágysz, ezért meg kell tanulnod leküzdeni más hibáidat is, például lobbanékonyságod és elővigyázatlanságod, túlzott szigorod vagy az őszinteség hiányát. A legnehezebb helyzetek megoldására is készen állsz. Azzal, hogy ilyen esetekben is megtalálod a győzelem felé vezető utat, kivívod környezeted csodálatát és tiszteletét. Sziporkázó egyéniségednek köszönhetően sokszor állsz a figyelem középpontjában.

 

Ha 2-án, 11-én, 20-án, 29-én születtél a virágjegyed: Babarózsa!

Legértékesebb vonásod az, hogy a legnehezebb helyzetben is következetes maradsz. Ez az erényed azonban olykor merevségbe és makacsságba csaphat át, ezért tanácsos környezeteddel minél jobb kommunikációt kiépítened. Rendkívüli lojalitásod főként olyan helyezetekben nyilvánul meg, amikor kötelezettségeidnek kell eleget tenned. Nagyon szereted a természetet, minden cselekedeteddel azon vagy, hogy kényelmes és gondtalan életet biztosíts magadnak. Szüntelenül küzdened kell az ellen, hogy másokat semmibe vegyél, e tekintetben légy türelmesebb és megértőbb. Nem ártana az sem, ha bizonyos esetekben bátrabban cselekednél.

Ha 3-án, 12-én, 21-én, 30-án születtél a virágjegyed: Szagos bükköny!

Képtelen vagy sokáig egy helyben maradni, csak akkor érzed jól magad, ha körülötted szüntelenül változnak a díszletek, a helyzetek és a szereplők. A programokat és a szabályokat nem neked találták ki, mivel úgy véled azok korlátoznak szabadságodban, amire pedig rendkívül érzékeny vagy. Nagyfokú és szüntelen kíváncsiság jellemez, amelyet állandóan új dolgokkal kell táplálnod. Sok károd származik abból, hogy álhatatosságod mellett hajlamos vagy a felületességre is, elsősorban érzelmi és szerelmi életedben. Igen szétszórt vagy, így csak hasznodra válhat az, ha nagyobb pontosságra törekszel. Olykor túlságosan sokat teszel fel egy lapra, és a kockázatvállalás teljes kudarchoz vezethet.

 

Ha 4-én, 13-án, 22-én, 31-én születtél a virágjegyed: Búzavirág!

A legjellemzőbb tulajdonságod a hűség és ezt a környezeted bármely tagja tanúsíthatja, függetlenül attól, hogy milyen a kapcsolat köztetek. Lehet, hogy ez az erényed állandó biztonságodat tükrözi, ami megakadályoz meggondolatlan cselekedetek elkövetésében. Hozzájárulhat még mindehhez nagyfokú rendszereteted, amely annyira erősen él benned, hogy sokszor más életét is meg akarod szervezni. Nézőpontjaid többnyire helyesek, ám érvényre juttatásuknál nagyobb tapintatról kellene bizonyságot tenned. Csak akkor lehetsz sikeres, csak akkor teremthetsz harmonikus életet, ha megszabadulsz merevségeidtől és több megértést tanúsítasz környezeted iránt.

Ha 5-én, 14-én, 23-án születtél a virágjegyed: Liliom!

Nagymértékben alkalmazkodsz környezetedhez, az új személyedhez, ami meglehetősen széles és változatos teret nyújt tevékenységeidhez. Rokonszenves vagy, kimagaslóan intelligens és társaságkedvelő. Bár többnyire szeretetreméltónak tűnsz, mégis fortyogó tűzhányó válhat belőled, ha úgy érzed, hogy valaki mélyen megsértett. A legnagyobb rossznak azt tartod, ha visszavonhatatlanul korlátoznak a szabadságodban, főleg különböző kedvteléseidben. Ezt tudatosítva jó lenne, ha nagyobb tisztánlátásról és önmérsékletről tennél bizonyságot. Vonzerőd igen nagy, flörtjeid savát-borsát pedig humorérzékednek köszönheted.

 

Ha 6-án, 15-én, 24-én születtél a virágjegyed: Pipacs!

Jó ösztönnel előre megérzel bizonyos helyzeteket, aminek köszönhetően akár jóslatokba is bocsátkozhatsz. Senkinek sem lehet titka előtted, mivel jó lélektani érzékkel olvasol környezeted érzéseiben, gondolataiban. Érzékeny vagy, kifinomult és szeretsz ábrándokba menekülni. Nem ártana ha jobban szerveznéd meg az életed. Összpontosítsd erőd a mindennapok küzdelmeire, mivel ilyen tekintetben gyakran elszakadsz a valóságtól. Kompenzálásként hajlamos vagy káros dolgok - például alkohol- fogyasztására. De, hogy elkerüld az önpusztító veszélyeket, rendezned kell kapcsolatodat a valósággal, oly módon, hogy helytállhass a szürke hétköznapok valóságában.

Ha 7-én, 16-án, 25-én születtél a virágjegyed: Orchidea!

Érzékeny vagy, kötelességtudatod igen fejlett emiatt kiábrándultságot, csalódottságot kelt benned az ha környezeted nem viszonyul becsületesen hozzád. Általában kerülnöd kell a konfliktusokat, amelyek gyakran felőrlik idegeidet. Készen állsz bármikor önzetlenül segíteni másokon. A hétköznapi életben egyfajta szomorúság jellemez, amire ajánlatos odafigyelned, ha nem akarsz depresszióba esni. Ennek egyik módja az utazás lehet- hiszen egyébként is kiváncsi természeted van- a változatos táj, a tenger vagy a hegyek jó hatással lehetnek mélabúdra. Rendezett családi környezetre vágysz, amit jó érzékkel teremtesz meg magad körül.

 

Ha 8-án, 17-én, 26-án születtél a virágjegyed: Margaréta!

Igen kitartóan ragaszkodsz álláspontodhoz, anélkül, hogy agresszív lennél. E tulajdonságod jól kiegészíti vakmerőségedet, amely minden körülmények között fő jellemződ. Szerény vagy, környezeteddel olykor kissé zárkózott. Kevés barátod van, de azok kifejezetten megbízhatók. Mivel állandó védekezésben élsz, gyakran túl korán adod fel a harcot. Gyakorta találod magad szemben kellemetlenségekkel, ezért állandóan fejleszted óvatosságod és tisztánlátásod. Idővel rendkívül érzékennyé válhatsz, ezért tartózkodnod kell attól, hogy állandó gyanakvással szemléld a világot. Gyengédségre és megértésre vágysz, ami rendkívül fontos neked a boldogsághoz.

Ha 9-én, 18-án, 27-én születtél a virágjegyed: Rózsa!

Heves vérmérsékleted és lobbanékonyságod gyakran kellemetlen következményekkel jár. Nem hátrálsz meg a nehézségek elől, elismerésre méltó bátorságról teszel tanúbizonyságot. Ennek következtében gyakran teljesen természetesen vállalod az áldozatokat és a nélkülözést. Családtagjaid és barátaid biztos támaszra lelnek benned, mivel oroszlánként védelmezed szeretteid. Fejlett, sokszor szigorú erkölcsiséged nemegyszer zavarja környezetedet. Minden energiádat jól átgondolt céljaid elérésére fordítod. A párkapcsolatban ajánlatos nagyon előrelátónak és figyelmesnek lenned, mert ha elhanyagolod partnered, akár egész életedben egyedül maradhatsz.

http://gasztroerotika.blog.nlcafe.hu/files/Rozsa.jpg

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 46
Tegnapi: 53
Heti: 46
Havi: 1 255
Össz.: 791 392

Látogatottság növelés
Oldal: Virág horoszkóp
Online dísznövény gondozás, minden ami virágról szól és Debrecen története! - © 2008 - 2024 - kryszta.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »